MIG CONILL

MIG CONILL

La creació coreogràfica que es proposa en aquesta versió intimista; invita a l’espectador a gaudir dels plaers visuals d’una coreografia no extremista; gaudir del plaer de compartir el cos amb un grup de persones sense caure en la luxúria.

MIG CONILL beu de l’Àurea mediocritas com a punt daurat o punt mitjà per referir-se al desitjable punt mitjà entre dos extrems de la conducta humana, tant important en el món actual presa pels extrems i les contradiccions extremistes.
Si bé en matemàtiques podem dir que mig equival a la una meitat o a una part equivalent a la fracció ½ també trobem expressions com migs o mitjos que no és si més no la meitat de la meitat.

Arrel de la inspiració de la sèrie fotogràfica a càrrec del fotògraf multidisciplinari Jose Luís Muñoz Garcia @parsifalx21, on de forma satírica plasma en unes fotografies crues (on s’hi pot entreveure un personatge amb cos humà i amb cap de conill). Aquest mig humà i mig conill es transforma durant les escenes costumistes i ens recorda moments quotidians i banals on, a la vegada, s’impregna d’un humor negre colpidor.

Per l’altre costat trobem al coreògraf i ballarí Marcel Bassachs que mitjançant una proposta coreogràfica inspirada en les fotografies i en el tema de d’Àurea Mediocritas, nua el moviment amb el sentit de la coreografia. El moviment coreogràfic que interpreta traspua una senzillesa freda i a la vegada propera a l’espectador.

MIG CONILL és un espectacle de petit format, per només 15 espectadors. L’espai reduït ajuda a crear una atmosfera còmode per tal de poder deixar-se portar per les 15 propostes una per cada espectador que proposa la coreografia.

L’espai hi juga un paper molt important i també la configuració del públic en és part activa de l’espectacle.

FITXA ARTÍSTICA:

Creació i interpretació: Marcel Bassachs

Idea i direcció coreogràfica: Moviment Lantana / Marcel Bassachs

Assessorament científic: Jordi Colomer Feliu

Amb el suport de la Diputació de Girona.

VEURE TOTES LES PRODUCCIONS