Expanding Edges

EXPANDING EDGES (Dansa inclusiva 2017)

Dansa contemporània inclusiva. Format Sala.

SINOPSIS:

Els límits que dibuixem marquen les nostres vides. Els estereotips i les formes de comportament ens condicionen fins al punt que hi trobem certa estabilitat dins de l’anormalitat condicionada.
Expanding Edges és el tercer espectacle de DansCapacitats.
Els ballarins i ballarines busquen delimitar els límits i a la vegada desdibuixar aquests que curiosament tant ens esforcem a crear. Expanding Edges és un espectacle surrealista, conceptual, sobrenatural…on els límits els posa l’espectador. Expanding Edges pregunta; fins on estàs disposat/da a desdibuixar els teus límits i crear-ne de nous? Els ballarins i les ballarines, integrats i desintegrats, units i desunits, junts i separats proposen un espectacle coreogràfic i visual per tal que l’espectador pugui imaginar còmodament un univers de límits expansibles.

Fitxa artística:

Creació i interpretació: Ballarins de la Fundació Estany-DansCapacitats i alumnes d’Arts Escèniques de l’Institut Josep Brugulat de Banyoles.

Idea i direcció coreogràfica: Moviment Lantana / Marcel Bassachs

Producció executiva: Jordi Colomer

Aquest espectacle està produït per Moviment Lantana amb la col·laboració de la Fundació Estany.
Moviment Lantana ha rebut el suport de la Diputació de Girona i de la Generalitat de Catalunya-Departament de Cultura i l’Ajuntament de Banyoles.

VEURE TOTES LES PRODUCCIONS