ESPHERES , SITE SPECIFIC, SISMÒGRAF 2016

29/02/2016 By lantana 0

Espheres

Com sona l’univers? Com ens afecten les estrelles i els planetes? Quina relació rítmica es crea entre nosaltres i l’esfera celeste? Moviment Lantana s’endinsa en un espectacle sonor i coreogràfic que explora l’espai com una partitura de la volta celeste.  Tres ballarins i un funambulista interpreten el “cant” rítmic de les estrelles i dels planetes: una al·legoria poètica dels patrons i ritmes celestes d’un engranatge universal.

Moviment Lantana és una companyia de dansa banyolina que centra la seva acció artística en la recerca i creació de sinèrgies entre les arts i les ciències i en l’educació de nous públics. A través de tallers coreogràfics, la Companyia Lantana, lidera accions comunitàries a centres escolars i a col·lectius amb necessitats especials.

Fitxa artística:

Creació i interpretació: Fàtima Campos, Isabel López Pérez, Manel Salas Palau i Joel Martí; Idea i direcció coreogràfica: Moviment Lantana / Marcel Bassachs;  Música original  i vídeo esfera celeste: Xavier de Palau.; Llums: Vicenç Herrero; Assessorament científic: Jordi Colomer Feliu; Fotografia: José Luís MG.

Aquest espectacle està coproduït pel festival Sismògraf d’Olot amb residència a l’Espai Arlequí de Banyoles, a la Caldera de Barcelona i a la Factoria de les Arts Escèniques de Banyoles

Més informació i entrades disponibles a: http://www.sismografolot.cat/

SismògrafFlyperespheres