17/11/2017 “EDUCADORS I EDUCADORES DE PELL ” de DansCapacitats a la Gran Gala de l’Educació Social

16/11/2017 By lantana 0

DansCapacitats i Moviment Lantana participen a la Gran Gala de l’Educació Social a Barcelona.

Aquest Divendres 15/11/2017 participem amb l’espectacle “EDUCADORS I EDUCADORES DE PELL” amb el grup de dansa inclusiva DansCapacitats i la ballarina Isabel López a la Gran Gala de l’Educació Social!

El 17 de novembre us proposem una festassa de tancament de tot aquest temps de celebració. Una festa que, de fet, es farà gràcies a vosaltres!

Seran 6 hores ininterrompudes d’actuacions de dansa, teatre, tallers i màgia per a tots els públics, des dels més menuts fins als més grans. Perquè les educadores i els educadors socials som així: gent a qui li agrada la gent. Entre actuació i actuació, ens retrobarem amb antics companys, amb amigues, amb professionals d’altres perfils amb els quals hem coincidit en algun moment.

La resposta a la crida per demostrar tot el que som capaços de fer les educadores i els educadors socials dalt d’un escenari ens portarà sorpreses com: Bambú & CIA, BasketBeat, Lo Petit Comité, Danscapacitats, El Botó Màgic o Planetaimpro, entre molts altres valentes i valents als que mai els podrem agrair prou l’esforç.

“Educadors i Educadores de Pell”

LES DADES:
Divendres 17 de novembre
A partir de les 17h i fins a les 23h
Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs
Carrer del Rector Triadó, 53

COM ARRIBAR-HI:
RENFE: Estació de Sants
METRO: Sants Estació (L1 i L5), Hostafrancs (L1) o Tarragona (L3)
BUS: 27, 44, 50, 78, 109, 115, D20 i V7
Accessibilitat per a les persones amb discapacitat

http://www.ceesc.cat/el-…/ceesc20anys/568-programa-gran-gala